Cocky Oje Temizleyici Saf Aseton

Herkese merhaba güzel ailem. Bugün hangi aseton alınmamalı? blog yazımı okuyacaksınız. 🙂 Ben ojelerimi çıkarırken kullanımını daha pratik bulduğum için pompalı şişede bulunan asetonları kullanmayı tercih ediyorum. Bu konuda Gratis’in kendi bünyesinde olan Benri markası en sevdiğim markalardan biridir.

cocky-oje-temizleyici

Fakat son zamanlarda internetten alışverişe o kadar çok alıştım ki Gratis’e gidip aseton almak gözüme geliyordu. Toplu alışveriş yaptığım sırada aseton da ekledim sepete. Bahsettiğim aseton başlıktan da anlayacağınız üzere; Cocky Oje Temizleyici Saf Aseton.

aseton

450 ml’lik bayağı devasa boyutta olan asetondan aldım. Ürünün başlığında saf aseton yazıyordu. Çok da dikkat etmeden araştırmadan desek daha doğru olur almış bulundum. Fakat bu değil saf aseton, oje temizleyici bile olamaz maalesef. Ojelerimi çıkarırken parmaklarım yok olacak neredeyse öyle berbat… Hiç sevemedim. Gittim tekrar Benri aldım. Çöpe atılacak paramız varmış ne yapalım. Yanlış hatırlamıyorsam bunu 17 tl gibi bir fiyata aldım.

cocky-saf-aseton

Buraya kadar okuduysanız, teşekkür ederim. Umarım yazımı faydalı bulmuşsunuzdur. Beni yakından takip etmek isterseniz instagramdan esrauludag_ hesabımdan takip edebilirsiniz. Bir sonraki yazımı heyecanla yazmak için şimdilik küçük bir mola…☺

Hoşçakalın.♥

Bir yanıt yazın