Merhaba. Geçen ay Peloid Pelomin markasından instagramda paylaştığım şuradaki posttaki ürünlerden oluşan bir kargo almıştım. Öncelikle biraz markadan bahsedelim.
Peloid Pelomin; Doğal oluşumu yüksek değerli madenlerden çıkarılan taşların toprak haline getirilerek ve TUZLA İÇMELER ŞİFALI SULARININ birleştirilmesiyle zengin mineralli krem elde edip maskelerini bu şekilde üretiliyorlar.
Peloid Pelomin Cilt Maskesi 100 ml’lik sade ve şık bir ambalaja sahip tüpte. Bu maskeyi sadece yüzde değil tüm vücutta da kullanabiliyorsunuz.
Kullanım önerilerinde maskenin yüzde durma süresi için;
Yağlı Ciltlerin 20-25 dakika,
Normal Ciltlerin 15-20 dakika,
Kuru Ciltlerin 10-12 dakika bekletmesi öneriliyor.
Maskenin yoğun bir yapısı var. Temiz cildime uygulayıp 10-15 dakika kadar beklettikten sonra ılık ve bol suyla yıkıyorum. İçerisinde kil ve mineralli su bulunuyor. Fakat ürünü kil maskesi olarak düşünmeyin. Doğal çamur maskeleri olur ya o şekilde. Genelde kil maskeleri benim cildimde gerginlik oluşturur. Bu maskede öyle birşey yaşamıyorum. Cildimi güzel bir şekilde fazla sebumdan arındırıyor. Ayrıca benim karmadan yağlıya dönük hassas cildimde herhangi bir soruna da yol açmadı.
Ürünü online olarak almak isterseniz buraya tıklayarak satın alabilirsiniz…♥
Sevgilerimle…♥